Глобален Идентификациски Број на Пратка (GSIN)

Глобалниот број за идентификација на испорака (GSIN) е број доделен од страна на продавачот и испраќачот на продуктите за идентификација на испорака која се состои од една или повеќе логистички единици кои се подготвуваат за заедничка испорака.

Видете како GSIN клучот функционира

Имате прашања?