еИнфo
No8 - Декември 2013


Превземи PDF 

Содржина

Промоција на успешно завршениот Пилот-проект „Со GS1 DataBar-от - обезбедена следливост на производите до самото наплатно место


Искуства на учесниците во Пилот проектот

Новогодишна честитка од тимот на GS1 Maкедонија